Fenia

Fenia

external

“Am inceput prin a privi tricotatul manual ca o cale de a-mi implini visul de a-mi parasi job-ul si sa traiesc pe o insula greceasca de unde pot lucra de acasa” spune Fenia.

Artist fotograf de moda la origine care lucreaza cu marile nume in domeniu, Fenia a inceput sa tricoteze intr-un moment delicat al vietii ei cand isi veghea mama spitalizata timp de mai multe saptamani. Tricotand ca sa treaca timpul mai usor, camera de spital s-a umplut de fire, ghemuri si andrele iar rezultatul lucrului ei a luat forme din ce in ce mai creative ajungand sa uluiasca pe cei din jur. Creatiile ei vestimentare tricotate au devenit partea luminoasa a vietii ei, energia pozitiva.

In prezent Fenia a dezvoltat o colectie de succes in dezvolare si stilizare continua. “Cred ca stilul meu a evoluat, cred ca evolueaza in fiecare zi. Imi place sa experimentez – in toate aspectele vietii mele, nu doar la tricotat – si imi place sa incerc lucuri noi. Creatiile mele de la inceput nu au nici o legatura cu ce creez azi si sunt sigura ca nu sunt la fel cu cele de maine”

Femeia care poarta creatiile Feniei are un spirit natural liber, o persoana care vede viata in culori luminoase. Este senzuala si totusi inocenta, o visatoare continua si o iubitoare de calatorii. Ii place sa mearga in picioarele goale si sa simta pamantul sub talpi, prietena de incredere, iubeste sa citeasca o carte buna langa foc.