Politica de livrare a produselor

Politica de livrare a Produselor

S.C. HORASIMA SRL comercializează prin magazinul online: www.in-urban.ro, exclusiv în România produse din piele importate din Italia.

 

Urmărirea comenzii tale

După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul personal de client, în secțiunea „Comenzile mele”.

 

Modificarea sau anularea unei comenzi

Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrări este disponibilă în contul tău de client, secțiunea „Comenzile mele”.

În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont, dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede 0757.049.791
.

Achiziționarea și livrarea produselor

  • Livrare exclusiv prin curier

Pentru produsele vândute de HORASIMA GO SRL și livrate prin curierul Fan Courier a căror valoare cumulată este sub 400 RON se va adăuga o taxă de livrare de 19,3 RON.

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 400 RON care conțin produse vândute de HORASIMA GO SRL.

Există posibilitatea ca destinația de livrarea a produselor comandate să nu facă parte din zona de livrări a companiei Fan Courier. Înainte de plasarea oricărei comenzi îți recomandăm să verifici costul de livrare la: https://www.fancourier.ro/acoperire

 

Programul de livrări 

  1. Livrări în București exclusiv prin servicii de curierat:
  • Termenul mediu de livrare minim este de 14 zile calendaristice de la plasarea comenzii. In unele situatii poate exista o intarzier de maximul 3 zile supliementar.

 

Termenele de livrare

Termenele de livrare se referă la comenzile pe care ai ales să le plătești ramburs/ numerar.
Dacă ai ales o altă modalitate de plată – card online, ordin de plata – termenul de livrare se poate modifica în funcție de înregistrarea plății.

 

  1. Livrări în București exclusiv prin servicii de curierat:
  • Termenul mediu de livrare minim este de 14 zile calendaristice de la plasarea comenzii. In unele situatii poate exista o intarzier de maximul 3-5 zile supliementar in functie de localitatea unde se face livrarea..